Susanne fik hjælp til at glemme sin angst

 

Jeg har en dejlig historie fra min klinik, som jeg gerne vil dele med jer:)

Susanne fik mig anbefalet af en veninde, som også kommer hos mig. Hun havde lige været ude for en bilulykke og var efterfølgende blevet meget bange for at køre bil. Især på det sted hvor hun forulykkede. Hun havde fået et kæmpe chok, så inden vi gik i gang med behandlingen, talte vi om ulykken og dens betydning for hende.
Susannes behandling
Jeg starter som altid med at lave en afbalancering af kroppen for at kunne skabe flow gennem hele kroppen, fordi zoneterapi både har betydning for det fysiske og psykiske velbefindende. Efter afbalanceringen laver jeg en såkaldt hjerteventil. Det er en meget nænsom behandling og meget effektiv psykisk. Jeg kan desuden mærke en hævelse på forsiden af hendes fødder, og det kan betyde, at hun har været ude for en voldsom oplevelse. I hendes tilfælde bilulykken. Til sidst får Susanne en leverventil behandling, som også virker meget dybt og effektivt på det psykiske plan.

En uge efter besøger Susanne mig igen. Hun synes, det går meget bedre. At min behandling har hjulpet. Efter 3. besøg fortæller hun mig, at hun kan køre på ulykkesstedet uden at blive angst. Det er hun selvfølgelig rigtig glad for.

Susanne skriver selv

“For 2 ½ år siden var jeg ude for en voldsom ulykke, hvor der var en bil, der kørte over for rødt. Jeg kørte over for grønt, og min bil blev totalskadet. Jeg kom heldigvis ikke alvorligt til skade, en kraftig forstuvning af foden. Det var mit held, at jeg kørte i en næsten ny bil, fik jeg at vide.
Men psykisk havde jeg det ikke godt, og hver gang jeg kørte over for et kryds, hvor der var grønt for mig, stoppede jeg næsten op. I frygt for der kom nogen. 
Jeg kom i forbindelse med Nannas Helseklinik, fordi en veninde havde været hos hende. Hun mente, hun kunne hjælpe mig ud af min angst ved at give mig zoneterapi. Jeg er nu efter nogle få behandlinger ude af den frygt, når jeg kører over et lyskryds, det er jeg meget taknemmelig for.” Venlig hilsen Susanne Soelberg, Odense.

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag 🙂
Kærligst Nanna

 

Nyhedsbrev marts måned