Profil

Jeg glædes ved at hjælpe børn og voksne til at få det bedre både fysisk og psykisk. Vi lever i dag i et samfund hvor tingene går rigtig stærkt. Der er fart på stort set hele tiden. Jeg har selv oplevet dette på egen krop, som arbejdende sygeplejerske i sundhedsvæsenet. Alt skal effektiviseres hele tiden. Derfor er jeg rigtig glad for min beslutning om at blive alternativ behandler. Jeg nyder at kunne hjælpe DIG med at mærke din krop og få slappet af for det er der meget brug for.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2011 fra University College Lillebælt i Odense og har arbejdet i forskellige afdelinger på OUH.

Jeg er uddannet Reiki Healer i juni 2013.

Jeg har taget et online kursus i Tryk & glad Baby hos Katrine Birk 2016.

Jeg er færdiguddannet zoneterapeut hos Dit Alternativ i Odense december 2016.

Som uddannet muskulær zoneterapeut er jeg godkendt af brancheforeningen Danske Terapeuter. Jeg er RAB godkendt (registreret alternativ behandler), og dermed også godkendt af Sundhedsstyrelsen.

At være godkendt og registreret alternativ behandler betyder, at jeg i mit faglige arbejde som muskulær zoneterapeut, opfylder de faglige, etiske og moralske krav der stilles til en uddannet zoneterapeut.