Jeg anbefaler tit præbiotika (mælkesyrer-baktierier) til jer, fordi det er rigtig godt til at styrke tarmens funktion, som netop er at fordøje vores mad. Mange døjer med luft i maven, oppustethed, tynd mave eller forstoppelse.Jeg har netop fundet et godt produkt, som jeg har købt hjem til klinikken.

Desuden har jeg købt et produkt, der hedder Pascoflair og det indeholder passionsblomst ekstrakt. Det er godt mod lindring af milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær.

Jeg har afprøvet begge produkter på mig selv og synes det virker rigtig godt!

I kan købe :
Pascoflair 30 stk til 149 kr.
Pascoflair 100 stk til 389 kr.
Pure Biotic kvinde (især med fokus på mave, vagina og urinveje). Koster 299 kr til en måneds forbrug.
Pure Biotic Premium koster 299 kr til en måneds forbrug.

Hvis I vil vide mere om produkterne så tjek deres hjemmeside ud her: http://www.acupharma.dk

Kærligst Nanna <3
Og I ønskes alle en fantastisk sommer!

Så er der lidt nyt her fra klinikken:)

Susanne fik hjælp til at glemme sin angst

 

Jeg har en dejlig historie fra min klinik, som jeg gerne vil dele med jer:)

Susanne fik mig anbefalet af en veninde, som også kommer hos mig. Hun havde lige været ude for en bilulykke og var efterfølgende blevet meget bange for at køre bil. Især på det sted hvor hun forulykkede. Hun havde fået et kæmpe chok, så inden vi gik i gang med behandlingen, talte vi om ulykken og dens betydning for hende.
Susannes behandling
Jeg starter som altid med at lave en afbalancering af kroppen for at kunne skabe flow gennem hele kroppen, fordi zoneterapi både har betydning for det fysiske og psykiske velbefindende. Efter afbalanceringen laver jeg en såkaldt hjerteventil. Det er en meget nænsom behandling og meget effektiv psykisk. Jeg kan desuden mærke en hævelse på forsiden af hendes fødder, og det kan betyde, at hun har været ude for en voldsom oplevelse. I hendes tilfælde bilulykken. Til sidst får Susanne en leverventil behandling, som også virker meget dybt og effektivt på det psykiske plan.

En uge efter besøger Susanne mig igen. Hun synes, det går meget bedre. At min behandling har hjulpet. Efter 3. besøg fortæller hun mig, at hun kan køre på ulykkesstedet uden at blive angst. Det er hun selvfølgelig rigtig glad for.

Susanne skriver selv

“For 2 ½ år siden var jeg ude for en voldsom ulykke, hvor der var en bil, der kørte over for rødt. Jeg kørte over for grønt, og min bil blev totalskadet. Jeg kom heldigvis ikke alvorligt til skade, en kraftig forstuvning af foden. Det var mit held, at jeg kørte i en næsten ny bil, fik jeg at vide.
Men psykisk havde jeg det ikke godt, og hver gang jeg kørte over for et kryds, hvor der var grønt for mig, stoppede jeg næsten op. I frygt for der kom nogen. 
Jeg kom i forbindelse med Nannas Helseklinik, fordi en veninde havde været hos hende. Hun mente, hun kunne hjælpe mig ud af min angst ved at give mig zoneterapi. Jeg er nu efter nogle få behandlinger ude af den frygt, når jeg kører over et lyskryds, det er jeg meget taknemmelig for.” Venlig hilsen Susanne Soelberg, Odense.

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag 🙂
Kærligst Nanna

 

Nyhedsbrev marts måned

Hej Nanna

Du skal lige have en tilbagemelding efter mit besøg hos dig i onsdags.
Der har allerede vist sig meget positive virkninger. Tak for godt
“håndværk” 🙂

Jeg har ikke tidligere tænkt meget over hvordan mine fødder var at gå på, men nu går jeg let og smidigt. Nærmest fjedrende. Det gør, at jeg faktisk mener det er sjovt at gå mere og det får mig til at smile.
Det er dejligt 🙂

Mit hoved kan nu dreje 180 grader så jeg kan kigge ud på begge mine skuldre. Spændingerne og smerterne i min lænd i højre side er også væk nu.

Super godt arbejde. TAK !!! mange hilsener Peter”

Jeg har fået det bedre!

Hej Nanna

For 2 ½ år siden var jeg ude for en voldsom ulykke, hvor der var en bil der kørte over for rødt jeg kørte over for grønt , min bil blev total skadet.

Jeg kom heldigvis ikke alvorligt til skade, en kraftig forstuvning af foden. Det var mit held at jeg kørte i en næsten ny bil fik jeg at vide.

Men psykisk havde jeg det ikke godt og hver gang jeg kørte over for et kryds, hvor der var grønt for mig stoppede jeg næsten op, i frygt for der kom nogen.

Jeg kom i forbindelse med Nannas Helseklinik, fordi en veninde havde været hos hende, hun mente at hun kunne hjælpe mig ud af min angst ved at give mig Zoneterapi, jeg er nu efter nogle få behandlinger ude af den frygt når jeg kører over et lyskryds, det er jeg meget taknemmelig for.

Venlig hilsen

Susanne Soelberg

Jeg kom af med min angst