Behandling af børn

Zoneterapi til børn i Odense

Mange forældre og deres børn står over for maveproblemer, gentagne forkølelser og mellemørebetændelse. Zoneterapi kan hjælpe på problemerne og dermed lette hverdagen for både børn og forældre. Behandlingen genopretter balancen i kroppen.

Effektiv og blid behandling

Behandling af dit barn vil altid foregå sammen med dig som forældre. Børn og specielt spædbørn er hurtigere modtagelige for behandlingen, end voksne er, og behandlingstiden er derfor reduceret til at vare 20 – 30 minutter. Zoneterapi består af tæt kropskontakt, og der skabes en tryghed og ro.

Zoneterapi er blandt andet godt til spædbørn og børn med:

  • Søvnproblemer, stresset nervesystem og uro
  • Øreproblemer såsom mellemørebetændelse eller væske på ørerne
  • Kolik hos spædbarnet, mavekneb, mavesmerter, luft i maven
  • Forstoppelse/fordøjelsesproblemer
  • Immunforsvar- svækket, gentagne forkølelser/infektioner
  • Gylpen/reflux hos spædbarnet
  • Zoneterapi favner bredt, så derfor er ikke alle problemstillinger nævnt her. Ring derfor endelig til mig, hvis dit/jeres barn har andre ting at slås med
Book tid her

Bedre søvn til din baby

Alle børn reagerer forskelligt på zoneterapi, og uanset om det er med ro eller gråd, så er begge situationer lige normale. Hvis barnet er utryg under behandlingen, kan han/hun sidde ved forældrene eller ammes, mens behandlingen er i gang. Babyen vil være utrolig afslappet efter behandlingen, og det vil som regel resultere i en lur på 2-3 timer lige efter behandlingen.

Jeg tilpasser mig altid det enkelte barns ønsker og behov, og jeg møder altid barnet, der hvor det er.

Effekten af zoneterapi

Effekten af zoneterapibehandling er typisk mere ro, mere tørst, større behov for søvn, knyttede hænder forsvinder og babyens afføring kan være grøn på grund af udrensningen. Problemet vil typisk blive forværret det første døgn efter første behandling, og det er ganske normalt. Problemerne vil allerede aftage efter anden behandling i takt med, at babyen bliver mere og mere tilpas og tryg med behandlingen.

Andre behandlinger, som jeg også tilbyder, tæller massage, moxa behandling og zoneterapi