Nyheder zoneterapi

Du er her::>Nyheder zoneterapi
Nyheder zoneterapi 2018-08-12T10:32:59+00:00

Nyhedsbrev marts måned 2018

Susanne fik hjælp til at glemme sin angst

Jeg har en dejlig historie fra min klinik, som jeg gerne vil dele med jer:)

Susanne fik mig anbefalet af en veninde, som også kommer hos mig. Hun havde lige været ude for en bilulykke og var efterfølgende blevet meget bange for at køre bil. Især på det sted hvor hun forulykkede. Hun havde fået et kæmpe chok, så inden vi gik i gang med behandlingen, talte vi om ulykken og dens betydning for hende.

Susannes behandling
Jeg starter som altid med at lave en afbalancering af kroppen for at kunne skabe flow gennem hele kroppen, fordi zoneterapi både har betydning for det fysiske og psykiske velbefindende. Efter afbalanceringen laver jeg en såkaldt hjerteventil. Det er en meget nænsom behandling og meget effektiv psykisk. Jeg kan desuden mærke en hævelse på forsiden af hendes fødder, og det kan betyde, at hun har været ude for en voldsom oplevelse. I hendes tilfælde bilulykken. Til sidst får Susanne en leverventil behandling, som også virker meget dybt og effektivt på det psykiske plan.

En uge efter besøger Susanne mig igen. Hun synes, det går meget bedre. At min behandling har hjulpet. Efter 3. besøg fortæller hun mig, at hun kan køre på ulykkesstedet uden at blive angst. Det er hun selvfølgelig rigtig glad for.

Susanne skriver selv

“For 2 ½ år siden var jeg ude for en voldsom ulykke, hvor der var en bil, der kørte over for rødt. Jeg kørte over for grønt, og min bil blev totalskadet. Jeg kom heldigvis ikke alvorligt til skade, en kraftig forstuvning af foden. Det var mit held, at jeg kørte i en næsten ny bil, fik jeg at vide.
Men psykisk havde jeg det ikke godt, og hver gang jeg kørte over for et kryds, hvor der var grønt for mig, stoppede jeg næsten op. I frygt for der kom nogen. 
Jeg kom i forbindelse med Nannas Helseklinik, fordi en veninde havde været hos hende. Hun mente, hun kunne hjælpe mig ud af min angst ved at give mig zoneterapi. Jeg er nu efter nogle få behandlinger ude af den frygt, når jeg kører over et lyskryds, det er jeg meget taknemmelig for.” Venlig hilsen Susanne Soelberg, Odense.

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag 🙂
Kærligst Nanna

Nyhedsbrev august måned 2018

Hej!

Håber du har haft en dejlig ferie, det har jeg:) Vi har i år været på ferie i Danmark, nu når vejret er så godt:)
Jeg har købt lidt nyt ind til klinikken, blandt andet nogle flotte stenarmbånd såsom Agat blonde, rosenkvarts, ametyst, rav, guldsten og midnigthstone. De har alle en healende effekt.
Agat blonde: Høj indflydelse  på det indspirende og kan styrke din opmærksomhed og koncentration.
Rosenkvarts: Giver en beroligende energi, kærlighed og balance i yin og yang. Skærmer mod stråling fra skærme, jorden og rummet.
Rav:Renser sind og ånd. Fjerner alle dårlige energier i soveværelser og giver ubegrænset kærlighed. Anvendes mod struma og infektioner. Bruges ved behandling af sygdom i nyrer og blære.
Ametyst: En varm og elskelig sten. Virker mod søvnløshed. God ved mavepiner, migræne, feber og maveproblemer.
Guldsten: Bearbejder negative tanker. Giver rigdom både fysisk og i sjælen. Giver ro og harmoni. Arbejder med depressioner. Lysner sindet op og giver glæde.
Midnigthstone: Hjælper med at finde kærligheden og med at have omsorg for dig selv og andre. Virker mod nedtrykthed og depression. Bruges ved behandling af sår, forstuvninger og brækkede knogler.

Nogen af jer har givet udtryk for at døje en del med smerter i jeres led rundt omkring i kroppen, så
jeg har undersøgt markedet lidt og læst om et produkt, der godt kunne hjælpe jer der har problemet. I har måske hørt om produktet MSM? Jeg har denne beskrivelse fra Radiodoktoren:
http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2003/03/06/msm
Han skriver ex dette: Sammen med glukosamin, der er vigtigt for at kunne genopbygge brusk, virker MSM smertestillende ved at dæmpe den betændelseslignende, inflammatoriske proces i ledbrusken, reparerende på brusken og stimulerende på bruskens vækst, så den kan styrkes og vokse ud igen. Sener og ledbånd styrkes også og smidiggøres. Men for at få fuld effekt er det nødvendigt at bevæge og bruge leddene meget og rigtigt. Der dannes kun ledvæske, når led bevæges.

Produktet kan blandt andet købes på disse hjemmesider www.rawfood.dk til 279 kr. eller på www.helsam.dk
Spørg endelig hvis I er i tvivl om noget!

Kærligst Nanna